De kus van een rus


In 2020 brengt Toneelgezelschap Horizon “De Kus van een Rus” op zaterdag 8, zondag 9, vrijdag 14 en zaterdag 15 februari 2020 telkens om 20.00u. in GC den Ichter, Gildenstraat 16 in 3660 Oudsbergen-Opglabbeek.

Via bovenstaande tab “Tickets” kan u tickets online bestellen en u vindt er tevens de adressen van de twee verkooppunten.

Het stuk vertelt het verhaal van Joeri Petrovian, een Russische balletdanser, die besluit om het communistische Rusland te ontvluchten en daarbij de hulp krijgt van danseres Sabine Zorelli. Onbedoeld worden ook de andere personages, woonachtig in en om het huis van commandant Snijders, bij de plannen van het dansende duo betrokken. Dit is het begin van vele moeilijkheden en persoonsverwisselingen. Met de hulp van zijn vriendin Nannie Snijders, de dochter van de commandant, probeert Boebi Bus die moeilijkheden het hoofd te bieden.

De auteur van het stuk is Ray Cooney van wie stukken door zowel amateur- als professionele gezelschappen gespeeld worden. Ook Horizon bracht er in een ver verleden reeds drie op de planken: “Daar gaat de bruid”, “Nee schat, nu niet” en “Maak plaats voor mevrouw”.