1983KoffersGespeeld in 1983

 

Auteur: Peter Teldinan

 

Regie: Eddy Guldolf

 

Acteurs:

Mathieu De Vos, Yolanda Meyssen, Jetje Rose, Roger Wevers,  Martine Geerkens, Jenne Geerkens, Frans Verachtert, Urbain  Gyselaers, Mathy Roosen, Benny Spreeuwers

 

Inhoud:

Welkom aan boord van de Jumbo 747 van Horizon Airlines. We zijn op weg naar New York, waar er (nog) geen vuiltje aan de lucht is en waar we een kijkje laten nemen in het opwindende leven van twee elegante en charmante dames. Inderdaad, Liz en Samantha nemen ons mee langs de wereldsteden bij uitstek. Van New York gaan we naar Parijs. Als Parijs ons te heet onder de voeten wordt, trekken we naar Londen, even mooi ls gevaarlijk. De twee dames zijn ondertussen niet meer alleen, maar hebben het gezelschap gekregen van een elegant exemplaar van het mannelijk geslacht, Charley. Helaas is hij even verdorven en uitgeslapen als Liz en Samantha.

Even tijd om terug op adem te komen, en we mogen alweer het vliegtuig in, richting istanbul. Het zwoele Turkije wenkt, buikdanseressen en minareten inkluis. Maar ook hier gaat ons berucht trio het dievenpad op. Dus koffers maar weer gepakt en richting Tokio, ons voorlopig eindstation. Een ontknoping? Niet helemaal, maar eind goed, al goed.